Lidmaatschap

Inschrijving

Voor je lid gaat worden van onze vereniging krijg je 4 gratis proeflessen. Na die 4 lessen kun je aangeven om lid te worden van onze vereniging.

Je kunt je inschrijven via een inschrijfformulier deze is te vinden op onze website.

Na inschrijving zal de penningmeester een welkomstbrief sturen waarin de nodige informatie staat die van belang is. Je wordt automatisch lid van de Bond (NRB) waar je jaarlijks je bonds en licentiegeld aan moet afdragen. Dit kun je aan onze penningmeester betalen die dit zal afdragen aan de NRB.

Betaling:

De contributie kun je maandelijks overmaken naar de rekening van ARC-NN. In de welkomstbrief staat alle informatie wat betreft het rekeningnummer en andere zaken die van belang zijn.

Opzegging:

Opzegging van een lidmaatschap dient per e-mail te gebeuren. De e-mail kan verstuurd worden naar

arc.noordnederland@gmail.com

Je bent lid van ARC-NN tot dat er per mail opgezegd is. Je ontvangt vervolgens een definitieve bevestiging per mail van de uitschrijving met een eindfactuur. Je hebt een maandopzegtermijn die voor de 1e van elke nieuwe maand gedaan moet worden.

Voor alle leden/ouders/verzorgers:

Jaarlijks is er een ledenvergadering waar iedereen bij aanwezig mag zijn. Leden hebben stemrecht vanaf 16 jaar voor minderjarigen stemmen ouders/verzorgers.

Je kunt ook een voorstel doen voor activiteiten of ludieke acties of sponsoring. Daarnaast ben je als volwassene of ouder natuurlijk welkom om te helpen bij allerlei activiteiten om de jeugd in Winschoten (en nog veel verder) enthousiast te maken voor deze gave sport. Leden zijn tevens welkom om de Rollerdisco te bezoeken.